rss rss rss rss
Kontakt os for gratis 30 dages test på telefon: (+45) 40 80 44 66

Få en gratis demo inklusiv emner

Få 30 dages gratis demo

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig for at oprette en gratis demo.

 

mødebooking software systemIndhold i CRM systemet
Kundekontakt, telemarketing og telefoni

Fuld kontrol over dine kunder

Auto dialer funktionalitet

Fri flatrate telefoni fra 69,- pr. måned

Fuld kampagnestyring, kalender og mailudsendelse

Statistikker og rapporter på stort set alt

Ingen installation af software - webbaseret

Statistikker og rapporter på stort set alt

 

 


 

 

Markedets bedste CRM system - Inklusiv telefoni

BASCOM™ lægger stor vægt på brugervenligheden, et system skal være nemt og overskueligt. Hvis systemerne biver for komplekse eller mangelfulde kan du sidde tilbage med et telemarketingsystem som aldrig bliver udnyttet.

BASCOM™ er et 100 % dansk udviklet telemarketing software system som er nøje udviklet efter brugervenlighed og målrettet til telemarketing og virksomheder som har daglig kundekontakt.

Et CRM telemarketingsystem som altså hjælper din mødebooker, phoner, sælger eller dig selv, med at kommunikere effektivt med dine kunder og kundeemner.

Mere mødebooking CRM

BASCOM har videreudviklet på vores Mødebooking software system som gør vores Mødebooking software system endnu mere brugervenligt og nu også i en version med automatisk opkaldsfunktion. Den fantastiske kombination af automatisk opkaldsfunktion og brugervenlighed gør, at vores kunder ser det allerbedste fra et moderne Mødebooking software system.

BASCOM Mødebooking software system vil give dig stor funktionalitet, større overblik og med garanti også flere kunder. Vi sætter gerne tid af til en demo så du selv kan se hvordan BASCOMS Mødebooking software system kan hjælpe din salgsorganisation.  

Hvorfor BASCOM's Mødebooking software system?

Vi først så behovet for Mødebooking software systemer da vi selv sad som telefonsælgere og ringede til kundeemner som vi fik via en udskrift på papir eller telefonbog. Det er håbløst at få nogen form for struktur og overblik over sin salgspipeline når man fedter rundt med adskillige papirer. Nåå ja, vi har i dag fint overblik medl Excel – eller hvad? Excel er udmærket når vi skal kontakte emner en sjælden gang eller i hvert fald ved første gennemringning, derefter begynder Excelarket at ligne en farvelade af regnbue farver som har hver sin betydning – hvad var det nu blå eller gul markering betyder?? Vi er glade og stolte over at kunne præsentere et Mødebooking software system som kan holde styr på dine kundeemner, call backs, afsendt materiale, leads, bookede møder og jeg kan blive ved… Har du først prøvet BASCOMS Mødebooking software system er der absolut INGEN vej tilbage. Du vil med stor sandsynlighed få større succes med din forretning og dine sælgere med BASCOMS Mødebooking software system.

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Vores kunder i dag er klar over den økonomiske gevinst et Mødebooking software system giver som er let at bruge, automatiserer processer og dramatisk reducere den tid og omkostninger der er når man gennemføre en salgskampagne. BASCOM kan hjælpe dig med at udvikle dine manuskripter, salgsmails og forbedre kvaliteten og dine kunders oplevelse af dine ”salescalls”. Du står aldrig på egne ben, vi hjælper dig til bedre resultater og træner dig jævnligt i brugen at BASCOMs Mødebooking software system. Siden starten af 1990'erne, har holdet bag BASCOM beskæftiget sig med salg og kontakt til kunder via telefon – vi kan og vil imponere dig med mere end ”blot” et fantastisk Mødebooking software system.

Mødebooking software system er...

Software as a Service - vores kunders data vil blive indlæst på en sikker server, der forvaltes af BASCOM. Der kræves altså ingen installationer internt og du kan bruge Mødebooking software systemet uanset hvor du befinder dig og uanset hvilken pc du benytter BASCOM er en af de førende Mødebooking software systemer og vi levere høj service og knowhow indenfor telemarketing og salgsbranchen generelt. Har du brug for hurtig, effektive salgskald og dybdegående ledelsesinformationer? Uanset om du ønsker kontor eller hjemmebaseret ansatte, det er her vi adskiller sig fra standard software, vores systemer indeholder alle de funktioner, der kræves for at få de bedste resultater fra et udgående opkalds- miljø.

Uanset om du har et telemarketing bureau, call-center distributionsselskab, dig selv eller noget andet, kan vi forsyne dig med en software, der egner sig til dine behov. Bemærk, at BASCOM's Mødebooking software system håndterer både privatkunder og opkald til virksomheder med flere kontaktpersoner.  

mødebooking crm software system

Auto Dialers 
Marketing Software 
Kundeundersøgelse Software 
Hjemmearbejdsplads Software 
Interactive Voice Response 
Automatisk opkald Distribution

Contact Center Software 
Telefon kundeundersøgelse 
Telemarketing hjemmefra
Emnehåndtering med Telesalg og Salgssystem
Telefoni telefon Software 
Billigt dansk CRM system
Tilfredshedsundersøgelser blandt kunderne 
Direkte respons Marketing 
Kundekontakt Center til f.eks. phonere og sælgere

Mødebooking system

Når du bruger vores Mødebooking software system vil din data vil blive indlæst på en sikker server, der forvaltes af BASCOM. Der kræves bestemt ingen installationer internt og du kan bruge Mødebooking software systemet uanset hvor du befinder dig og uanset hvilken computer du benytter. BASCOM er en af de førende Mødebooking software systemer og vi levere høj service og knowhow indenfor telemarketing og salgsbranchen generelt. BASCOMs Mødebooking software system vil øge dig eller dit team's produktivitet med 25% og sandsynligvis også mere."