rss rss rss rss
Kontakt os for gratis 30 dages test på telefon: (+45) 40 80 44 66

Få en gratis demo inklusiv emner

Få 30 dages gratis demo

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig for at oprette en gratis demo.

 

mødebooking software system

Telemarketing CRM system

Når du bruger vores Telemarketing CRM software system vil din data vil blive indlæst på en sikker server, der forvaltes af BASCOM. Der kræves bestemt ingen installationer internt og du kan bruge Telemarketing CRM software systemet uanset hvor du befinder dig og uanset hvilken computer du benytter.

BASCOM er en af de førende Telemarketing CRM software systemer og vi levere høj service og knowhow indenfor telemarketing og salgsbranchen generelt.


BASCOMs Telemarketing CRM software system vil øge dig eller dit team's produktivitet med 25 % eller sandsynligvis mere.

 

 

Markedets bedste CRM system - Inklusiv telefoni

BASCOM™ lægger stor vægt på brugervenligheden, et system skal være nemt og overskueligt. Hvis systemerne biver for komplekse eller mangelfulde kan du sidde tilbage med et telemarketingsystem som aldrig bliver udnyttet.

BASCOM™ er et 100 % dansk udviklet telemarketing software system som er nøje udviklet efter brugervenlighed og målrettet til telemarketing og virksomheder som har daglig kundekontakt.

Et CRM telemarketingsystem som altså hjælper din mødebooker, phoner, sælger eller dig selv, med at kommunikere effektivt med dine kunder og kundeemner.

Videre udviklet...

BASCOM har videreudviklet på vores Telemarketing CRM software system som gør vores Telemarketing CRM software system endnu mere brugervenligt og nu også i en version med automatisk opkaldsfunktion. Den fantastiske kombination af automatisk opkaldsfunktion og brugervenlighed gør, at vores kunderoplever det allerbedste fra et moderne Telemarketing CRM software system.

BASCOM Telemarketing CRM software system vil give dig stor funktionalitet, større overblik og med garanti også flere kunder. Vi sætter gerne tid af til en test på vores regning så du selv kan se hvordan BASCOMS Telemarketing CRM software system kan hjælpe din salgsorganisation.

Hvorfor BASCOM's Telemarketing CRM software system?

Vi først så behovet for Telemarketing CRM software systemer da vi selv sad som telefonsælgere og ringede til kundeemner som vi fik via en udskrift på papir eller telefonbog. Det er håbløst at få nogen form for struktur og overblik over sin salgspipeline når man fedter rundt med adskillige papirer.

Nåå ja, vi har i dag fint overblik medl Excel – eller hvad? Excel er udmærket når vi skal kontakte emner en sjælden gang eller i hvert fald ved første gennemringning, derefter begynder Excelarket at ligne en farvelade af regnbue farver som har hver sin betydning – hvad var det nu blå eller gul markering betyder??

Vi er glade og stolte over at kunne præsentere et Telemarketing CRM software system som kan holde styr på dine kundeemner, call backs, afsendt materiale, leads, bookede møder og jeg kan blive ved… Har du først prøvet BASCOMS Telemarketing CRM software system er der absolut INGEN vej tilbage. Du vil med garanti få større succes med din forretning og dine sælgere med BASCOMS Telemarketing CRM software system.

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Vores kunder i dag er klar over den økonomiske gevinst et Telemarketing CRM software system giver som er let at bruge, automatiserer processer og dramatisk reducere den tid og omkostninger der er når man gennemføre en salgskampagne. BASCOM kan hjælpe dig med at udvikle dine manuskripter, salgsmails og forbedre kvaliteten og dine kunders oplevelse af dine ”salescalls”.  Du står aldrig på egne ben, vi hjælper dig til bedre resultater og træner dig jævnligt i brugen at BASCOMs Telemarketing CRM software system.

Siden starten af 1990'erne, har holdet bag BASCOM beskæftiget sig med salg og kontakt til kunder via telefon – vi kan og vil imponere dig med mere end ”blot” et fantastisk Telemarketing CRM software system.

Telemarketing CRM software system er...

Software as a Service - vores kunders data vil blive indlæst på en sikker server, der forvaltes af BASCOM. Der kræves altså ingen installationer internt og du kan bruge Telemarketing CRM software systemet uanset hvor du befinder dig og uanset hvilken pc du benytter

BASCOM er en af de førende Telemarketing CRM software systemer og vi levere høj service og knowhow indenfor telemarketing og salgsbranchen generelt.

Har du brug for hurtig, effektive salgskald og dybdegående ledelsesinformationer? Uanset om du ønsker kontor eller hjemmebaseret ansatte, det er her vi adskiller sig fra standard software, vores systemer indeholder alle de funktioner, der kræves for at få de bedste resultater fra et udgående opkalds- miljø. 

Uanset om du har et telemarketing bureau, call-center  distributionsselskab, dig selv eller noget andet, kan vi forsyne dig med en software, der egner sig til dine behov. 

Bemærk, at BASCOM's Telemarketing CRM software system håndterer både privatkunder og opkald til virksomheder med flere kontaktpersoner.